Du visar för närvarande Barnhalsband – tillverkade med mycket hjärta och kärlek

Barnhalsband – tillverkade med mycket hjärta och kärlek

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Inlägg

Barnhalsband – tillverkade med mycket kärlek och hjärta. 

Får så ofta frågor kring barnhalsband till dop. Vad ska man ge bort, vad är populärast, vad ska det stå? Så nu tänkter  jag lista några av de populäraste barnhalsbanden till dop eller födelsedagar. Givetvis ska man välja själv vad man tycker skulle passar barnet. Men i bland vet man helt enkelt inte och då kan det vara lättare att satsa på ett säkert kort.

Doppresent till pojke halsband med namn

Barnsmycke – Mini brick

Barnhalsband med graverat namn, klassiskt stilrent och passar alla. Framförallt säljer jag detta barnhalsband till små pojkar, med ett namn efter sidan och stjärna i hörnet. Men även med hjärta i hörnet. Heja det tycker jag, killar kan också ha hjärtan på sina smycken. Givetvis funkar det lika bra till små tjejer.

När dessa halsband ska ges bort som dopsmycken väljer många att gravera datum, tid och vikt på baksidan. 

Barnhalsband – Heart of gold mini

Barnsmycke med namn storsäljarnas storsäljare. Silver cirkel med som namnet antyder ett hjärta av guld i 18k. För det första tillverkar dessa för hand som alla våra andra barnsmycken. Efteråt kupar jag cirkeln mjukt eller om du önskar kan den vara helt platt. Slutligen kan du kan även välja på olika stilar till texten. 

Vi säljer ofta detta som dopsmycken men det passar även till större barn och vuxna. Av den anledningen älskar och tröttnar jag aldrig på att tillverka detta barnhalsband. Hur som helst, när jag graverar detta är det absolut vanligast att man väljer barnets namn på framsidan och födelse eller dopdatum på baksidan.

Söta barnsmycken med cirkel och guldhjärta

Guldhalsband – Tiny

Underbart litet guldhalsband som andas stilren lyx. Givetvis tillverkat helt för hand i 18k och passar lika bra till barn som vuxna. Dessutom har det plats för ett ord eller datum per sida.

För mig är det ett självklart val som jag aldrig tror kommer gå ur tiden. Av den anledningen var det smycket jag valde att tillverka till min egen dotter i studentpresent. 

My heart

Bedårande sött barnhalsband i silver som med ett hjärta i mitten och barnets namn runt kanten. Utöver det kan du även här välja en gravyr på baksidan.

Litet gediget och tidlöst som passar alla åldrar. Därför tycker jag det ligger med i toppen som dopsmycken på den stora högtidsdagen. Som blir ett minne att ta med genom livet.

Barnhalsband med gravyr
Barnhalsband med gravyr framför syren

Halsband – stav

Måste även slå ett slag för detta smycke. Eftersom många väljer att ge bort det som dophalsband till små pojkar. Det kanske är lite stort att använda de första åren. Å andra sidan får man ett smycke som kommer fungera som killsmycke genom hela livet.

Stämplas för hand med namn på framsidan och datum på baksidan.

halsband på en tjej & kille
barnhalsband tillverkade med kärlek
Kalas tjej med tårta och ballonger med barnhalsband och barnarmband
barnhalsband på liten kille med ballonger
MIAH Designerns namnteckning