Sommarleverans 2024 vecka 28-31 upp till 4veckors leverans.

Önskan om snabbare leverans maila innan beställning för att se vad som är möjligt.

Vilkor & Info

Kontakt uppgifter:
ByHovland AB orgnr:5567775977
Mail: info@byhovland.se
Telefon: 0793192992

Priser: Alla priser är inklusive 25% moms. Om du är kund utanför EU så dras momsen av i kassan, men på dessa varor kan tullavgift tillkomma i ditt land.

Frakt: Vanligt brev 39:- (60:-inom EU) kan ej spåras om det försvinner.
Önskas säker leverans? Välj spårbart brev du står inte för risken om det försvinner, frakten blir då  59:- (120:- inom EU) dessa är alltid framme dagen efter att jag postat det (gäller i Sverige).

Beställning: Var noga med att kontrollera din order, se över att placering, namn och artikel stämmer. Hör jag inget så tar jag för givet att allt är rätt.
Vi skickar din beställning så snart som vi mottagit betalningen och smycket är klart.

Leveranstid:  Just ca 14 dagar efter att betalning mottagits. På produkter med längre leverans står detta på respektive produkt. Alla guldsmycken har längre leverans. Skriv som meddelande om du har andra önskemål om leveranstid. 

Express leverans: Vi kan garantera ett visst leveransdatum med kort varsel för det mesta detta tar vi givetvis inget extra för, men maila eller ring innan order så får du veta om det är möjligt. Tänk på att det kan vara längre leveranstider vid högtider vissa namnsmycken har en längre leveranstid detta står då på den produkten. Alla smycken levereras i en By Hovland smyckes ask, utan extra kostnad.


Betalning kan ske genom:

FÖRSKOTTSBETALNING 

Bankgiro (397-1041)     BANK: SWEDBANK
BIC/SWIFT: SWEDSESS  IBAN: SE41 8000 0845 2592 3989 7516

KORTBETALNING  

Visa & Mastercard

SWISH

Swisha totalbeloppet till 123 268 40 09 Ange ordernummer eller namn vid överföring! (OBS ej telefonnummer på företag)

KLARNA FAKTURA

Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

Klarnas villkor läs mer här

Leverans

Vid icke uthämtade paket så debiteras alla smycken med text på hela köpesumman och vid smycken utan text debiterar vi en avgift på 300:-.

ByHovland förbehåller oss äganderätten till allt vi levererat intill dess att full betalning är erlagd.

Öppet köp/ångerrätt:

Enligt svensk lag gäller 2 veckors öppet köp vid Internet köp.
Detta gäller på kedjor och de smycken som är utan möjlighet till gravyr eller text. Om inget annat nämns under beskrivning av just den produkten vissa ringar tillverkas efter din beställning och då gäller inte öppet köp.
Övriga smycken tillverkar vi efter du gjort din beställning oavsett om du ska ha gravyr eller ej. Ångerrätten gäller aldrig smycken som specialbeställts, eller produkter med egen gravyr eller text.
Vissa smycken som är avsedda för gravyr kan vi tillverka med ångerrätt, om vi kommit överens om detta innan beställning. Det är då främst den typen av smycken som är platta med möjlighet till vanlig gravyr.
 Är du osäker hör av dig innan beställning för att se vad som gäller i just det fallet.

Alla smycken är handgjorda och stämplade för hand av mig. Små avvikelser kan förekomma, då texten är handstämplad på våra namnsmycken! 

Vill du ångra ditt köp av andra smycken skickar du den oanvända varan till oss inom 2 veckor tillsammans med kvitto. Returfrakten betalar du. Varan ska vara förpackad på likvärdigt sätt som du mottog den och oanvänd. 

Reklamationer & Nöjd-kund-garanti: 

Vid eventuell reklamation står vi för frakten. Reklamationen skall göras inom skälig tid från den tidpunkt felet upptäcktes. Normalt slitage räknas inte som skäl för reklamation. Varan ska vara förpackad på likvärdigt sätt som du mottog den, ask och bubbelkuvert.
” Om du på något sätt är missnöjd med dina namnsmycken, så försöker vi givetvis alltid lösa detta på bästa sätt för alla parter (det är INTE så att vi frånsäger oss allt ansvar för du köpt ett smycke med text ) Vårt mål är 100 % nöjda kunder. Jag anser inte att fel val av modell är ett skäl, utan rättar då till fel på det namnsmycke du valt.  
 

Reklamationer skickas till:

By Hovland – Box 30 – 691 21 Karlskoga

Makulering: Vi makulerar vi obetald order efter 5 dagar om inget annat är uppgjort!