Du visar för närvarande Ny design på herrsmycke i silver & 18k!

Ny design på herrsmycke i silver & 18k!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Inlägg

Herrarmband!

herrsmycke i silver & 18k, äntligen börjar höstens nyheter trilla in i butiken. 
Blir ofta så att jag skissar mycket under sommaren när inspirationen är på topp, jag lämnar sällan hemmet utan skissblock. Sedan när vädret blir sämre brukar jag med spänning testa idéerna i verkstan, för att se vilka som ska få leva vidare. 
Därefter när jag känner mig nöjd återstår en hel del arbete med produktfotografering och att få ut smycket i webbutiken. 

Just detta herrarmband designade jag till min mans 50-års dag. På grund av detta ville jag att det skulle vara ett smycke med en design som funkar resten av livet. Resultatet av det blev den här släta silver armring med 2st ”skruvar” i 18k. Förutom det med en betydelsefull gravyr på insidan. Dessutom  funkar detta herrarmband att bära åt båda håll. Känns så fint att detta armband nu fått flyttat in bland vårt herrsmyckes sortiment.

herrsmycke i silver & 18k

herrarmband graverat med namn på utsidan
Herrarmband med kärleksfull gravyr på insidan
herrsmycke i silver den stela armringen har två skruvar

Här har vi samma herrarmband med skruvarna tillverkade i silver.

Genom att välja en text på insidan får du ett väldigt stilrent och diskret armband. Däremot om du istället väljer texten på utsidan så sticker det ut mer. Oavsett får du ett armband som är ett minne för livet.  

Några exempel på vanliga gravyrer är:

  • Datumgravyr för ex 50-års dag 50år 25/6-22
  • Ett fint citat del från låt text på in eller utsidan på herrarmbandet gör det till en personlig present. Alternativ så som Du gör mig hel eller You rock my world funkar nästan alltid
  • Barnens/familjens namn går alltid hem hos pappa. Med detta i åtanke så blir ju något i stil med Vi älskar dig * Moa & Mille perfekt.