Du visar för närvarande Herrhalsband – Med gravyr och genuin design

Herrhalsband – Med gravyr och genuin design

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Inlägg

GRAVERADE HERRHALSBAND

Låt mig presentera en del av våra graverade herrhalsband. Till att börja med är alla halsband tillverkade i silver för hand av oss. Därmed finns inga gränser för vad som är möjligt när det kommer till vilken text du önskar. Skulle texten få plats kan vi alltid göra smycket lite större eller mindre om så önskas. För det andra har vi olika texter och stilar att välja mellan. I vårt ordinarie sortiment erbjuder vi några olika gravyrtekniker och fonter, men har oändliga möjligheter att göra andra stilar på specialbeställningar.

Silverkedjor boxlänk, ärtlänk och kulkedja

Silverkedjorna då?

Den eviga frågan är, gillar killar kedjor eller ska det vara läder? Det finns nog inget generellt svar på den frågan utan man får nog bedöma lite efter personens stil.

Det finns en rad olika kedjor, vi har valt att använda oss av några stilrena klassiker. Givetvis kan vi ta hem andra modeller på beställning.

Längden skulle jag säga är vanligast med 50cm och 60cm 

Graverade Herrhalsband med kedja

Silverstav med plats för handstämplad gravyr på 4 sidor tillsammans med en boxlänk. Ett av de populäraste herrhalsbandet i vårt sortiment. Anledningarna är enkla tror jag. Ett det rymmer många namn, två stilrent,  tre en genuin och tung design. Framför allt är det ett halsband som aldrig kommer bli omodernt.

herrhalsband i form av cirkel med läderrem graverat med två namn

En annan tungviktare är cirkeln Force, fin med både läderband och kedja. Cirklarna är alltid populära då det här går att få in mycket text.

herrsmycken med gravyr

En tunnare variant som lämpar sig väldigt bra med läder runt cirkeln. Dessutom är dessa herrsmycken väldigt fina om man vill gravera en text istället för namn. Eftersom den då blir sammanhängande. 

herrhalsband Plektrum med gravyr
Herrsmycken plektrum

Låt herrsmycket spegla din personliga stil och smak. Till och börja med välj en form som passar dig, är du musiker eller musik älskare kan ett plektrum vara just din stil. För det andra välj en text som får ditt hjärta att kicka lite extra. Älskar när jag får tillverka den här typen av halsband till bröllopsdagar, födelsedagar och andra högtider.

MIAH Designerns namnteckning