Loading...

Guldhalsband Tiny

Från: 2,250.00 kr

Guldhalsband till barn
Artikelnr: TWg Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivning

GULDHALSBAND TINY

Underbart litet guldhalsband till barn som passar lika bra till vuxna.

Vi tillverkar våra guldhalsband tiny för hand i vår egen ateljé. Till att börja med från en guldplåt som vi stansar cirklar ur. Där efter lägger vi sedan mycket jobb på att slipa fila, polera och göra en vacker gravyr. All kärlek vi lägger ner i vårt hantverk gör vi för att skapa ett exklusivt smycke, som vi känner oss stolta att leverera till dig som beställare. Självklart levereras smycket i en fin smyckes ask med vårt H.

Detta guldhalsband till barn är perfekt som en doppresent som barnet dessutom kan bära med sig hela livet. Alla vill inte ha guld och därför har vi givetvis detta underbara lilla halsband även i silver.

Info om halsbandet:

Mått: Pricken är 10mm & 1mm tjock i 18k rödguld.

Text: Det får plats max 11st tecken inklusive mellanslag.

Kedjan: Till våra guldsmycken kan du välja på en silver kedja med guldförgyllning i 36cm eller 38cm. Många föredrar det för att senare i livet komplettera med en äkta guldkedja. Givetvis kan du även välja på en 18k guldkedja den är fin men väldigt tunn.

Gravyren: Det ingår ett ord på framsidan som Djupgraveras i fonten block med versaler. Skulle du vilja göra det ännu mer personligt kan du lägga till en kortare text eller datum på halsbandets baksida. Som då blir med vanlig gravyr i block.

Design: MIAH

Leverans: ca 3 veckor

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, på grund av det är vi väldigt stolta.

Vi använder oss enbart av ädla metaller det här gäller alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir snyggt på just den produkten, dessutom hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.