Loading...

Doppresent Tiny

Från: 499.00 kr

Pyttelitet barnsmycke i silver med namn
Artikelnr: hbTW Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Doppresent Tiny

Doppresent tiny är ett underbart litet silverhalsband som passar lika bra till vuxna.

Vi tillverkar våra små tiny smycken för hand i vår egen ateljé. Vi börjar med en silverplåt som vi formar, Där efter slipar filar, polerar och göra vi en vacker gravyr. Allt hjärta vi lägger ner i vårt hantverk gör vi för att skapa ett vackert smycke, som vi känner oss stolta att leverera till dig. Självklart levereras smycket i en av våra smyckesaskar.

Detta barnhalsband till barn är perfekt som en doppresent eller namngivningspresent som barnet dessutom kan bära med sig hela livet. Alla vill inte ha silver och därför har vi givetvis detta underbara lilla halsband även i guld

Info om halsbandet:

Mått: Pricken är 10mm & 1mm silver.

Text: Det får plats max 11st tecken inkl mellanslag.

Kedjan: Till våra silversmycken kan du välja olika kedjor i 36cm eller 38cm.

Gravyren: Det ingår ett ord på framsidan som Djupgraveras i fonten block med versaler. Skulle du vilja göra det ännu mer personligt kan du lägga till en kortare text eller datum på halsbandets baksida. Som då blir med vanlig gravyr i block.

Design: MIAH

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, på grund av det är vi väldigt stolta.

Vi använder oss enbart av ädla metaller det här gäller alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir snyggt på just den produkten, dessutom hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.