Du visar för närvarande Barnarmband – Personligt dopsmycke till tjejer & killar

Barnarmband – Personligt dopsmycke till tjejer & killar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Inlägg

Populära barnarmband i silver. Oavsett om du letar en doppresent eller ett barnsmycke till det äldre barnet, har vi armband  som passar både killar & tjejer

Barnarmband namn och hjärta

Barnarmband i silver med hjärta

My heart är ett klassiskt och gediget armband som pasar perfekt som doppresent till de små barnen.

På framsidan av berlocken finns ett uthugget hjärta och och med personlig gravyr bli detta barnarmband ett minne för livet!

Detta barnsmycke säljer vi oftast med ett namn på armbandets framsida och ett datum på baksidan. Vanligast är födelsedatum men ibland väljer man dopdatum. Vilket jag tycker är kul då detta kanske är svårare att komma ihåg.

Läderarmband till barn!

Detta tuffa läderarmband passar både killar och tjejer!

Silverkuben går och gravera på flera olika sätt för att skapa ett personligt barnsmycke eller dopsmycke. Givetvis går både namn, datum och ord kan gravera.

Det här är en väldigt populär och uppskattad födelsedags present till barn i alla åldrar.

Armband kille
Smycken till barn med namn och födelsedatum

Endless barnarmband i silver

Varför har just detta armband blivit så populärt?

För det första är det här ett armband som är både klassiskt och stilrent. Dessutom har det plats för mycket text.  Vilket gör att du får plats med både namn och datum på framsidan. Som pricken över i kan du dessutom gravera baksidan med barnets vikt längd och tid om du ska ge bort det som dopsmycke. 

För det andra är det här är en sån present som verkligen passar alla åldrar och tillfällen. Vilket gör att det passar fint att gravera med någon fras till födelsedagsbarnet eller varför inte välja det som ett konfirmationssmycke. 

Sist men inte minst fungerar det här smycket även som trygghetssmycke då baksidan har plats för att gravera ett telefonnummer till en förälder.