Loading...

Guldhalsband med initial 10mm

Från: 1,650.00 kr

bokstavshalsband i 18k guld
Artikelnr: guph Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivning

Guldhalsband med initial, sött guldsmycke med en mini prick i 18k guld. Det ingår en initial på halsbandet det finns även plats för ett kort namn.

Alla våra smycken tillverkar vi för hand i vår egen ateljé. Vi som hantverkare är stolta över varje steg i tillverknings processen. Alla moment som sågning, formning, lödning, slipning och polering är lika viktiga för ett vackert resultat. Vi lägger stor kärlek och noggrannhet på varje smycke för att skapa vackra detaljer och hög kvalitet. Om du önskar flera berlocker så hittar du extra berlock här

Info om guldhalsband med initial:

Mått: Pricken är 10mm & 1mm tjock.

Kedja: 18k ankarkedja 1,2mm tjock.

LEVERANS: ca 3 veckor

DESIGN MIAH:

På alla arbeten i guld sitter mina kontrollstämplar, min namnstämpel (MIAH) finhalststämpeln (18k) och ortsstämpeln (K) för Karlskoga. Man införde Kontrollstämplar redan 1485  i Sverige, men de kom i regelrätt bruk först omkring år 1600. Under åren har man ändrat vilka stämplar som måste vara med på guldarbeten. De stämplar som jag måste sätta idag är (18k) och (MIAH) min hos SWEDAC registrerade och godkända namnstämpel. Ortstämpeln finns alltid med om den får plats.