Loading...

Berlock dot gold

Från: 2,190.00 kr

Bokstavsberlock i 18k guld
Artikelnr: gubp Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivning

Guld berlock

Stilren bokstavs berlock i 18k guld, du kan välja på en bokstav i rak block stil eller  en i skrivstil. Berlocken tillverkas för hand av oss i vår ateljé, pricken hugger vi ut ur en 18k guldplåt för att sedan djupgravera den med din bokstav. sedan löder vi ett hänge på den och polerar den med mycket kärlek och omsorg. Finns även att köpa med kedja

Extra berlock till guldhalsband dot.

PRICKEN: är 10/12mm och 1mm tjock.

MATERIAL: 18k guld.

LEVERANS: ca 3 veckor.

DESIGN: MIAH

Text val

 

FONT/STIL

Vid vanlig traditionell gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
 
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
 
 
Exempel på olika text stilar för gravyr
Gravyr på smycken
 


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar! 

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciella önskemål på ditt textsmycke skriv det i meddelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

 
gravyr silversmycken