Loading...

Extra rondell till AX6R

200.00 kr

Artikelnr: BX6R Kategori:
Loading...

Beskrivning

Silverkub till läderarmband

Detta är rondell till AX6R

Om du köper ett berlock armband och önskar fler kuber på detta kan du här lägga till extra berlocker, DENNA PRODUKT SÄLJS ENBART VID KÖP AV ARMBANDET ELLER OM DU SKICKAR IN DITT BEFINTLIGA ARMBAND

Detta är alltså bara en silverrondell och inget komplett armband. Kompletta armband hittar du här

Vi komplettering av tidigare köpt armband välj montering: ”Fast monterad på tidigare köpt armband” 

Skicka ditt armband i bubbelkuvert/bubbelpåse till

By HOVLAND AB
Box 30
691 21 KARLSKOGA

Bif din returadress, vad du önskar gjort och mail/mobil. Vid frågor kontakta oss på telefon eller mail!

Mått rondell: 5mm bred

Namn ord eller datum: 50:-/st

Text: HANDSTÄMPLAD max 9 tecken

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.