Herrarmband för alla tillfällen och smaker. Trendiga och stilrena i tidlös design

Kubsmycken

Övriga armband

  • silverarmband manherrarmband med gravyr
    Från: 1,350.00 kr

Armband till Herr

Vi tillverkar herrarmband och läderarmband av hög kvalité. Alla våra smycken är omsorgsfullt tillverkade. Alla tillverkningsmomenten, som sågning, formning, lödning, slipning, polering gör vi helt för hand i vår egen atelje. Lika viktigt är att vi utformar våra smycken i en tidlös design med hög svensk kvalitet. Dessutom använder vi oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och dess delar.

Läderarmband

Vi har många olika varianter breda, smala och flätade. Vi tillverkar även pärlarmband med Raw berlocker som vi tillverkar genom att vi smälter silverspill till små silverkulor som vi bankar till önskad form och storlek. Som ett resultat av detta ger detta dem en fin ruff kant.

Bland våra populära  läderarmband hittar du My Hero, ett kaxigt armband designat och tillverkat av oss. Karlskoga trätoffelfabrik tillverkar läderbanden genom ett traditionellt hantverk. Silverknapparna är handgjutna och silverbrickorna tillverkar vi med din personliga text eller bild i vår gravyrmaskin.

Detta gör att vi kan hjälpa dig att gravera en barnteckning eller signatur på dessa smycken. Vi hjälper dig också med din bildgravyr så den fungerar.

Utan tvekan tillverkar vi populära och riktigt personliga presenter vare sig du letar present till student, konfirmation eller farsdag. Tror jag du ska hitta något som passar.

Vi hoppas att du hittar det armband med gravyr du söker. För att vara säker på att ditt armband blir som just du tänkt. Är du varmt välkommen att komma och besöka oss eller ringa oss.