Doppresent med gravyr

Stort utbud av fina och personliga doppresenter med gravyr till pojkar och flickor. Det är kul att hitta något personligt när man letar doppresent. Vi har personliga smycken och presenter som dessutom är tillverkade för hand för just det dopbarn du ska fira. Alla våra smycken passar givetvis som dopgåva men här är några som är extra populära. Söker du en lite annorlunda dopgåva som ingen annan kommer med så vill vi rekommendera våra söta träskor med plattor i silver graverade med barnets namn och ett datum.

Våra doppresenter går inte att köpa någon annanstans än hos oss. Att du dessutom kan få dem helt personliga genom att göra dem med en text som passar just den du ska ge dem till, tycker vi är viktigt. Skulle inte det vara personligt nog kan du själv utforma ditt dopsmycke som du själv vill. Allt detta är möjligt eftersom all tillverkning görs för hand med mycket kärlek helt efter din beställning och dina önskemål.Vi älskar att tillverka de traditionella smyckena men  tillverkar gärna även doppresenter efter dina idéer ! Smycken är traditionellt populärt men i bland är det svårare att hitta dopgåvor och doppresent till pojkar. Därför har vi lagt stor vikt vid att ta fram smycken som även ska passa pojkar.

KLASSISKA ELLER ORGINELLA DOPRESENTER

En av våra populäraste presenterna är de små söta träskorna som tillverkas i Karlskoga träskofabrik. Till dem tillverkar vi sedan brickor i äkta silver med din gravyr trätofflorna  blir då en exklusiv present till dopbarnet. Vi säljer även traditionella doppresenter som silver och mässingsplätterade dopflaggor. Även här finns stora möjligheter för dig att påverka gravyren och vi skickar gärna bilder så du vet att det blir som du önskar.

ETT MINNE FÖR LIVET

Dopgåvor är ofta något man behåller hela livet och det är därför vi tycker det är viktigt att de har en hållbar design som kan användas även som vuxen.
Våra smycken är unika och personliga därför brukar bli mycket uppskattade både dopet och vid namngivningen.