Loading...

Armband silver Endless

Från: 750.00 kr

Namnsmycke med bricka och kedja
    • Första ordet ingår sedan 75:-/ord
Artikelnr: Ane2 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivning

Smycken med gravyr Endless-armbandet är tillverkat i 925 sterlingsilver. Detta vackra namnsmycke ger plats för att gravera en egen text på 16 tecken.

Precis som med alla våra smycken med gravyr är dessa armband omsorgsfullt tillverkade. Självklart gör vi alla tillverkningsmomenten, som sågning, formning, lödning, slipning, polering helt för hand i vår egen atelje. Vidare djupgraveras dessa armband med en hållbar gravyr som ligger djupt i silvret. Eftersom detta går gravyren att svärta om du så önskar, 1 namn eller ord ingår.

Mått bricka: 5,5mm x 45mm 1,5mm tjock.

Armband: rundärtlänk eller läder.

Material: alla delar 925 Sterling silver.

Text: Max 16 tecken graveras i stilen block.

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.