Loading...

Bildsmycken i silver

Från: 1,500.00 kr

Herrsmycke med teckning eller egen text
  • Blir som du skrivit OLLE Olle olle
  • Första ordet ingår sedan 75:-/ord
  • 75:- / ord
   Blir som du skrivit OLLE Olle olle
  • 75:- / ord
  • 1 bild ingår (max file size 2 MB)
  • (max file size 2 MB)
  • (max file size 2 MB)
Artikelnr: hx2B Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivning

Bildsmycken i silver en stor bricka med mycket plats för att gravera en fin teckning eller barnens namnteckningar. Det ingår en bild på detta smycke.

Bilden: Maila mig gärna bilden innan beställning av smycken med barnteckning så jag kan bekräfta att det du tänkt passar. Tänk på att det inte kan vara så detaljrikt eftersom det blir ganska smått. info@byhovland.se. Varje enhet gubbe, namnteckning eller ord räknas som en bild.

Brickan: 33 x 18 mm och 1, 2mm tjock 925 silver

Jag blir varm i hjärtat varje gång jag får äran att föreviga barns teckningar på bildsmycken . Jag kan inte annat än le när jag ser den där underbara huvudfotingen etsa sig fast i silvret. Den långa mormor med rutig klänning, pappan i bilen eller de vackra handskrivna orden till mamma. Som jag vet kommer sitta där en livstid Mia

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.