Loading...

Silverarmband bokstavs snurra

Från: 590.00 kr

Silverarmband med initialer
Artikelnr: ADS Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivning

Silverarmband med initialer

Nätt silverarmband med initialer, armband som graveras med 1-4 initialer i kursiv stil. Armbandet är designat och svensktillverkat i egen ateljé. Genom att gravera familjens initialer får man ett fint familjesmycke. Initialerna bildar ett vackert mönster med dold inebörd som betyder mycket för bäraren.

Vi anpassar varje gravyr till de bokstäver just du har på ditt armband. Detta är ingen standard gravyr utan skulle någon av dina bokstäver inte bli bra byter vi till en font som passar bättre till just dina bokstäver. Självklart skickar jag ett korr innan jag förevigar din gravyr.

Pricken: Är 16mm och 1mm tjock.

Text: Initialer vi skickar dig ett korr innan gravyr

Armbandet: Är 2mm tjockt.

MATERIAL: 925 sterlingsilver.

DESIGN: MIAH

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.