Loading...

R A W med text

Från: 550.00 kr

Silversmycke raw
Artikelnr: RAWT Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Silversmycke raw

En avlång raw berlock som vi tillverkar med mycket kärlek och hjärta. Till att börja med smälter jag silver och hamra det sedan till dess form. Resultatet blir att den får den en fin och ruff kant och dessa berlocker blir aldrig helt lika utan får lite olika form. Att sägas bör också att jag använder uteslutande silverspill från övrig tillverkning till detta smycke.  Här kan du se lite bilder från hur tillväga gångs sättet vi tillverkning av RAW smycken.

 

Lite info om Silversmycke raw

Kedja: Är en nätt 1,5mm tjock ankarkedja.

Nugget:  925 silver. ca 12 mm lång med 4 tecken

Design: MIAH

 

Vad får du när du handlar av oss ?

För det första designar och tillverkar vi våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

För det andra använder vi oss enbart av ädla metaller 925 silver & 18k guld rakt igenom i alla våra smycken och i alla dess delar. Vilket gör att du kan polera och använda våra smycken var dag utan att de tappar färg.

För det tredje anpassar vi formen på just detta halsband efter ditt namn. Och vi som tillverkar ditt smycke hör alltid av oss om något är oklart i din beställning. Detta gör att du har en personlig kontakt med oss.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.