Loading...

Reflection ring

Från: 500.00 kr

Silverring med tre skålar
Artikelnr: K2R Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Silverring reflektion

Silverring reflektion är en handtillverkad och kaxig silverringe, tre små silverskålar i olika storlekar sitter på rad på ring bågen. Detta är en silverring du kan bära vid alla tillfällen. Givetvis kan du även matcha den med våra andra kombo ringar i silver och guld eller bär den som en ensam ring.

Ringarna tillverkar vi efter din beställning i vår egen ateljé. Vill du ha den extra personlig kan du kontakta mig så kan jag tillverka den med initialer. När du beställer en ring tillverkad för hand var noga med att ha ett bra ringmått, så slipper vi justera den i efterskott.

Ringen: 2mm i 925 silver

Skålarna 8,4,4

Design: MIAH

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.