Loading...

Ring med stort klot

Från: 499.00 kr

Silverring med stort klot
Artikelnr: OrbB Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivning

Kaxiga silverringar

Vem kan ha för många kaxiga silverringar i sitt smyckeskrin? Den här ringen drar verkligen blicken till sig. Dessutom är den bekväm att bära tack vare den smala ringbågen som det stora spegelblanka klotet sitter på. Vilket gör att den passar både till vardag och fest. Kort sagt alltid lika klassisk med sin runda form och passar även till det mesta i din garderob. I serien med klot finns både halsband och örhängen att matcha silverringarna med. Det finns också en mindre klotring om du skulle önska det.

Passar till våra Solid ringar som finns i kombo B. Att tänka på vid beställning med tunn och rund ringbåge är att dessa kan kännas lite större i storlek. Eftersom de har en mindre anläggningsyta på fingret mot om du jämför med en ring som är bredare.

Ringen: 2mm i 925 silver

Klotet: 14mm

Design: MIAH

Paketet: Våra silverringar kommer levererade i en fin smyckes ask med vår logotyp på. Askarna kan vara olika i färg beroende på säsong men oftast är de grå eller vita med silvertryck.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.