Loading...

Medicinskt barnsmycke

Från: 750.00 kr

Diabetessmycke till barn
  • *Kedja

Artikelnr: Hb18D Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

MEDICINSKA SMYCKEN TILL BARN!

Fina medicinska smycken till barn med en rund liten bricka och hållbar ärtlänk. Det går även att välja en tunn ankarkedja. Det ingår ett namn/ord samt diabetes/epilepsi texten på framsidan. På baksidan kan du välja att ha tex. personnummer telefonnummer  baksidan kostar 100:- extra (tänk på att ju mer text desto mindre blir den).

Dessa medicinska smycken från oss är till för att bäraren och föräldrar ska känna det som ett trygghetssmycke, därför har vi lagt en väl synlig text som är djup & svärtad. Alla våra smycken tillverkas för hand av oss. Har du egna önskemål om design och utformning tveka inte att höra av dig så kan vi hjälpa dig ta fram just det du söker.

Mått : 18mm och 1mm tjock.

Material: 925 Sterling silver.

Design: MIAH

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.