Loading...

Epilepsi halsband

Från: 790.00 kr

Medicinskt smycke för epilepsi
Artikelnr: HC6e Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

När vi designade våra epilepsi halsband. Så var det extra viktigt att ta hänsyn till att de skulle bli riktigt fina. Givetvis utan att behöva göra avkall på att textens synlighet. Dessa halsband ska ju bäras varje dag och samtidigt kännas som ett fint smycke. Ett smycke som man kan vara stolt över, men med en väldigt viktig information.

Epilepsi halsband i silver tillverkar vi med texten EPILEPSI eller jag har EPILEPSI. Texten är djupgraverad och svärtad på framsidan. Vilket gör att texten på smycket är väldigt tydlig.

På smyckets baksida graverar jag texten. Den graverade texten gör att du också kan ha ditt personnummer, namn eller ett telefonnummer till någon nära. På baksidan får det plats 24tecken och det kostar 100:- extra (tänk på att ju mer text desto mindre blir den). Likaså syns det bättre om du väljer versaler i texten.

Våra epilepsi halsband smider vi för hand. Vilket även ger dig möjlighet till ändringar och justeringar. Genom detta kan du önskar andra mått eller längre texter på ditt halsband. Halsbanden vi tillverkar är helt i 925 silver rakt i genom. Vilket gör att dessa diabetessmycken varar livet ut om du sköter om dem.

 

Epilepsismycken

Cirkeln:  är 22mm och 1,2mm tjock.

Material: 925 sterling silver.