Loading...

Diabetes halsband

Från: 790.00 kr

Diabetshalsband i silver
Artikelnr: HC6d Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

När vi designade våra diabetes halsband. Så var det extra viktigt att ta hänsyn till att de skulle bli riktigt snygga. Givetvis utan att behöva göra avkall på att texten ska synas ordentligt. Dessa halsband ska ju bäras var dag och kännas som ett fint smycke. Ett smycke som man kan vara stolt över, men med en livs viktig information.

Diabetes halsband i silver tillverkar vi med texten DIABETES eller jag har DIABETES. Texten är djupgraverad och svärtad på framsidan. Vilket gör att texten på smycket syns ordentligt. Vi kan också göra tillägg för typ1 och typ2, bara det finns plats på smycket.

På smyckets baksida graverar jag texten. Den graverade texten gör att du också kan ha ditt personnummer, namn eller ett telefonnummer till någon nära. På baksidan får det plats 24tecken och det kostar 100:- extra (tänk på att ju mer text desto mindre blir den). Likaså syns det bättre om du väljer versaler i texten.

Våra diabetes halsband smider vi för hand. Vilket även ger dig möjlighet till ändringar och justeringar. Genom detta kan du önskar andra mått eller längre texter på ditt halsband. Halsbanden vi tillverkar är helt i 925 silver rakt i genom. Vilket gör att dessa diabetessmycken varar livet ut om du sköter om dem.

Info om diabetes smycke:

Storlek: Cirkeln är 22mm och 1,2mm tjock.

Material: 925 sterling silver.