Loading...

Medicinskt armband

Från: 1,200.00 kr

Medicinskt armband  
Artikelnr: AN3M Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Medicinskt armband i silver

Vacker armring i silver där du själv väljer vilken medicinsk text som vi ska djupgravera och svärta på framsidan. Vilket gör att texten är väl synlig.

  • Jag står på eliquis
  • Behandlas med waran
  • Jag använder blodförtunnande

Detta är texter vi graverar ofta, men givetvis hjälper vi dig även med andra typer av medicinska texter som du önskar gravera. kontakta mig gärna om du är osäker kring vad som får plats. Som en följd av att vi tillverkar allt för hand brukar det mesta vara lösbart.

På baksidan av ditt armband kan du välja att ha tex. personnummer telefonnummer det får plats 24tecken. Om du har egna önskemål kring textens utformning kontakta oss innan beställning.

 

Info om Medicinskt armband i silver

Mått: armbandet är 7mm x ca12cm 1,5mm tjock.

Material: 925 sterlingsilver.

Texten: Blir exakt som du skriver, de ord som du skriver i gemener blir i gemener och det du skriver i versaler blir i versaler.

 

Vad får du när du köper medicinska smycken hos oss ?

Smyck som är designat och tillverkat i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar. Vilket gör att detta armband kommer vara en livstid om du sköter om det.

Anpassar varje gravyr så det blir snyggt och tydligt på just den här produkten. Och vi hör alltid av oss personligen om något är oklart i din beställning.