Loading...

Diabetesarmband

Från: 790.00 kr

Armband graverat med epilepsi eller diabetes
Artikelnr: AneD Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Exklusiva medicinska armband tillverkade helt i silver.

Diabetes armband vi  graverar dessa med ordet DIABETES, DIABETES typ2 eller DIABETES typ1

På armbandets baksida kan du välja om du vill att vi ska gravera exempelvis Namn, personnummer eller telefonnummer det får plats ca16tecken och kostar 100:- extra.

Alla våra medicinska armband är designade och tillverkade för hand i Sverige i vår egen ateljé. Texten djupgraveras i maskin vilket gör att du får en hållbar och väl synlig gravyr. Gravyren svärtar vi så den får en hög kontrast mot det blanka silvret.

Mått bricka: 5,5mm x 45mm 1,5mm tjock.

Material: alla delar 925 Sterling silver.

Text: Max 16 tecken graveras i stilen block.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.