Loading...

Epilepsiarmband

Från: 790.00 kr

Armband graverat med epilepsi eller diabetes
Artikelnr: AneE Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Exklusiva epilepsiarmband som vi tillverkar för hand helt i silver.

På armbandets baksida väljer du om du vill att vi ska gravera  namn, personnummer eller telefonnummer eller någon annan viktig information . Det får plats ca 16tecken tänk på att texten blir mindre ju mer text du vill ha. Alla våra epilepsiarmband designar och tillverkar vi  för hand i Sverige i vår egen ateljé. Texten djupgraverar vi i maskin vilket gör att den är hållbar och en väl synlig gravyr. Gravyren svärtar vi så den får en hög kontrast mot det blanka silvret. Alla våra smycken tillverkar vi helt i silver vilket gör att du kan polera dem hur många gånger som helst. Dessutom går det även att justera dem i framtiden.

Vi graverar dessa Epilepsiarmband  med ordet EPILEPSI. Inte bara det utan om du vill ändra till någon annan text så hjälper vi dig att göra den text du önskar på ditt armband.

Mått bricka: 5,5mm x 45mm 1,5mm tjock.

Material: alla delar 925 Sterling silver.

Text: Max 16 tecken graveras i stilen block.

Vi säljer även silverhalsband för epilepsi Skulle du vilja kan vi även hjälpa dig att designa om valfritt smycke ur vårt ordinarie sortiment med gravyren epilepsi och dina kontaktuppgifter.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.