Loading...

Slipsnål med initialer

600.00 kr

Slipsnål med initialer

Slut i lager

Artikelnr: sliK Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Slipsnål med initialer herrsmycke

Slipsnål med initialer i 925 sterling silver. Du kan gravera en eller två bokstäver på den lilla kvadraten. Dessutom är all text på denna djupgraveras med stilen block eller skrivstil du väljer själv det du gillar bäst.

En slipsnål eller slipsklämma är ett herrsmycke som du använder för att fästa slipsen i skjortan. med uppgift att få slipsen att hänga på plats och sitta snyggt. Placera den mellan skjortans tredje och fjärde knapp där sitter den bra. Dessutom är det ett snyggt herrsmycke som förhöjer och personifierar dig och din outfit.

Slipsnålar är ett smycke med tradition sedan av 1900-talet. Ytligare en typ är den så kallade slipskedjan som fästs i en skjortknapp och löper runt slipsen i stället för att klämma ihop skjorta och slips.

Lite info om vår slipsnål med initialer

Text: Max 2 bokstäver

Mått slipsnål: 5,5cm lång mm och ca 7 mm bred.

 

Vårt lilla extra ?

Till att börja med designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Utöver detta använder vi oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Sist men inte minst anpassar vi varje gravyr så det blir snyggt på just den här produkten. Självklart hör alltid av oss om något är oklart i din beställning. Givetvis är det vi som tillverkar dina smycken du får prata med om du är osäker på något. Detta leder även till att du kan komma med egna önskemål och ändringar.