Loading...

Manschettknappar med gravyr

Från: 1,150.00 kr

Manschettknappar plektrum med gravyr
 • Anpassa dina manschettknappar

  Fyll i alla val för att se slutsumma.

  Text framsida manschett 1
  • Första ordet ingår sedan 75:-/ord
  Text framsida manschett 2
  • Första ordet ingår sedan 75:-/ord
Artikelnr: HXPL Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Manschettknappar plektrum

Rockiga manschettknappar med gravyr.

Dessa manschettknapparna är handgjorda helt i silver och formade som plektrum. Tillsammans med en personlig gravyr som text,namn, initialer eller monogram har du just hittat ett perfekt killsmycke till killar med attityd! Varför inte gravera en del av en favorit låt eller liknande till den musik älskande killen.
Det ingår ett namn/ord per manschettknapp, du väljer hur texten ska graveras . Har du speciella önskemål maila mig innan order. Om du vill ha loggor, monogram eller liknande i gravyr så funkar det oftast fint så länge det finns en bra bild på dem. Jag kan även hjälpa dig att hitta en bra font till monogram eller initialer.

Guide: Du knäpper skjortans manschetter insida mot insida. Manschettknapparna har en länk mellan fram och bakstycket vilket du trär genom hålet. Så du får den mindre delen på armens undersida. Manschettknappar är ett parvis sammanhörande herrsmycke som håller ihop skjortärmen på ett exklusivt sätt. Manschettknappar använder du i skjorta med dubbelvikt manschett. Men funkar även i enkelvikt manschett med extra knapphål. Lycka till!

Mått: Manschettknappar plektrum är ca 18mm och 1,2mm tjocka

Design: MIAH

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

Text val

 

FONT/STIL

Vid vanlig traditionell gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
 
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
 
 
Exempel på olika text stilar för gravyr
Gravyr på smycken
 


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar! 

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciella önskemål på ditt textsmycke skriv det i meddelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

 
gravyr silversmycken