Manschettknappar med gravyr

Manschettknappar plektrum med gravyr

999.00 kr

 • Anpassa dina manschettknappar

  Fyll i alla val för att se slutsumma.

  • kr
  • kr
  Text framsida 1
  • 50 kr Första ordet ingår sedan 50:-/ord
  Text framsida 2
  • 50 kr Första ordet ingår sedan 50:-/ord
Artikelnr: HXPL Kategorier: ,

Beskrivning

Manschettknappar plektrum

Rockiga manschettknappar med gravyr manschettknapparna är handgjorda helt i silver och formade som plektrum. Med en personlig gravyr som text,namn, initialer eller monogram har du just hittat ett perfekt killsmycke till killar med attityd! Varför inte gravera en del av en favorit låt eller liknande till den musik älskande killen.
Det ingår ett namn/ord per manschettknapp, välj hur texten ska graveras i ex. Har du speciella önskemål maila mig innan order. Om du vill ha loggor, monogram eller liknande i gravyr så funkar det oftast fint så länge det finns en bra bild på dem. Jag kan även hjälpa dig att hitta en bra font till monogram eller initialer.

Guide: Man knäpper shortans manschetter insida mot insida. Manschettknapparna har en länk mellan fram och bakstycket som är lätt böjd. Den skall placeras så att den böjer sig från armen, då sitter den på bästa sätt mot tyget. Manschettknappar är ett parvis sammanhörande herrsmycke som skall hålla ihop skjortärmen på ett exklusivt sätt. Manschettknappar används i skjorta med dubbelvikt manschett, men funkar även i enkelvikt manschett med extra knapphål. Lycka till!

Mått: manschettknappen är 18mm 1,2mm tjock

Design: MIAH

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

FRÅGOR

 

FONT/STIL

Vid vanlig traditionel gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid.  
 
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
 
 
 


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar! 

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciela önskemål på ditt textsmycke skriv det i medelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

 
gravyr silversmycken