Manschettknappar Pastill

Manschettknappar med namn

Från: 1,159.00 kr

 • Anpassa dina manschettknappar

  Fyll i alla val för att se slutsumma.

  • kr
  • kr
  • kr
  Text framsida 1
  • 50 kr Första ordet ingår sedan 50:-/ord
  Text framsida 2
  • 50 kr Första ordet ingår sedan 50:-/ord
  Text baksida 1
  • 75 kr
  Text baksida 2
  • 75 kr
  • kr
Artikelnr: MXR Kategorier: ,

Beskrivning

Herrsmycken manschettknappar i silver

Vackra manschettknappar i silver med en gedigen tyngd. Klassiska runda som alltid är lika rätt, vackra som de är i sin enkelhet eller med text. Vi förevigar gärna ett monogram eller en betydelsefull bild på dem åt dig.

När vi tillverkar våra smycken ligger det oss varmt om hjärtan att våra smycken ska ha hög kvalitet och vara hållbara. Våra smycken ska tålas att bäras både till vardags och fest. Självklart är det även viktigt för oss att våra smycken ska ha en hållbar design som lever länge.

Guide: Man knäpper skjortans manschetter insida mot insida. Manschettknapparna har en länk mellan fram och bakstycket som är lätt böjd. Den skall placeras så att den böjer sig från armen, då sitter den på bästa sätt mot tyget. Manschettknappar är ett parvis sammanhörande herrsmycke som skall hålla ihop skjortärmen på ett exklusivt sätt. Manschettknappar används i skjorta med dubbelvikt manschett, men funkar även i enkelvikt manschett med extra knapphål. Lycka till!

Mått: Brickan är 18mm 3mm tjock

Tex: Max 2 rader 6 tecken eller max 19 tecken runt om

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.