Loading...

Manschettknappar Pastill

Från: 1,390.00 kr

Manschettknappar med namn
 • Anpassa dina manschettknappar

  Fyll i alla val för att se slutsumma.

  Text framsida 1
  Text framsida 2
  Text baksida 1
  Text baksida 2
 • *Knappens tjocklek
  • 2mm gods
Artikelnr: MXR Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Herrsmycken manschettknappar i silver

Vad kan vara bättre som herrsmycken än manschettknappar i silver? Dessa har dessutom en gedigen tyngd. Klassiska runda som alltid är lika rätt. Passar till mannen som gillar de små lyxiga detaljerna. De är vackra både som de är i sin enkelhet eller med text. Vi förevigar gärna ett monogram eller en betydelsefull bild på dem åt dig. Vad kan vara finare än att bära med sig de som betyder mest.

Det är inte alltid lätt att hitta en present till mannen. Men dessa manschetter blir verkligen ett fint minne för livet. De är också väldigt personliga och uppskattas både som morgongåva, bröllopsdags present eller till han som fyller jämt.

Hantverket: När vi tillverkar våra smycken ligger det oss varmt om hjärtan att våra smycken ska ha hög kvalitet och vara hållbara. Våra smycken går att bära både till vardags och fest. Självklart är det även viktigt för oss att våra smycken har en hållbar design som lever länge. Genom att du sköter om dina manschettknappar i silver kan de vara hela livet.

Guide: Knäpp skjortans manschetter insida mot insida. Manschettknapparna har en länk mellan fram och bakstycket som är lätt böjd. Den skall du placera så att den böjer sig från armen, då sitter den på bästa sätt mot tyget. Manschettknappar är ett parvis sammanhörande herrsmycke som håller ihop skjortärmen på ett exklusivt sätt. Manschettknappar används i skjorta med dubbelvikt manschett, men funkar även i enkelvikt manschett med extra knapphål. Lycka till!

Storlek: Brickan är 18mm 2/3mm tjock

Tex: Max 2 rader 6 tecken eller max 19 tecken runt om

 

 

 

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

Text val

FONT/STIL

Vid vanlig traditionell gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
Exempel på olika text stilar för gravyr
Gravyr på smycken


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar!

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciella önskemål på ditt textsmycke skriv det i meddelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

gravyr silversmycken