Loading...

Herrhalsband med namnteckning

Från: 1,300.00 kr

Herrsmycke med plats för graverade namnteckningar
  • *Hänge
    • (max file size 2 MB)
Artikelnr: Hs6n Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Herrsmycke med namn, här kan du skapa ett extra personligt smycke.

En namnteckning ingår på detta smycke vill du ha flera namnteckningar kostar detta 100:-/st. Skriv vilket namn som ska stå på vilken sida och skicka sedan bilderna till oss.

Namnteckningen: Maila mig gärna bilden på din namnteckning innan beställning så jag kan bekräfta att det du tänkt passar. Tänk på att det inte kan vara så detaljrikt eftersom det blir ganska smått. info@byhovland.se

Mått herrhalsbandet: Staven är 6mm X 6mm och 30mm lång.

Material: 925 Sterling silver.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.