Loading...

Herrarmband kub (djupgravyr)

Från: 690.00 kr

Herrarmband med gravyr
 • Anpassa ditt smycke

  Fyll i alla val för att se slutsumma.


  Text sida 1

  Kub 1

  Text sida 2

  Kub 1

  Text sida 3

  Kub 1

  Text sida 4

  Kub 1

  Text sida 1

  Kub 2

  Text sida 2

  Kub 2

  Text sida 3

  Kub 2

  Text sida 4

  Kub 2

Artikelnr: ax6D Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

UNIKA HERRSMYCKEN

Personligt herrarmband med djupgravyr som är en uppskattad present till den trendmedvetna mannen, som gillar en stilren design. Att även kunna bära med sig det som betyder mest, ger armbandet en extra personlig touch.

 

Vill du skapa ännu mer unika herrsmycken är du välkommen att kontakta mig för egen design.

 

Info herrsmycken:

Herrarmbandet i läder är 4mm tjockt och flätat. lädret lindas 3 eller 2 varv runt handleden. Sedan väljer du en eller flera silver kuber som sitter runt läderbandet. Kuberna kan du vrida på armbandet så det finns ingen given fram och baksida. Läderarmbandet har en karbinhake som lås. Dessutom finns en kedja för att det ska ha ca 1cm justermån. Det ingår ett namn på varje kub på armbandet. Varje kub har plats för text på fyra sidor.

Djupgravyr:
En djupgravyr ligger längre in i silvret än en vanlig gravyr vilket gör att detta lämpar sig om man vill ha en gravyr som syns mer och fungerar även fint att svärta

Läderarmbandet: 5mm flätat läder.

Mått silver kub: 20mm lång 6x6mm bred.

Material: 925 Sterling silver.

 

Storlek herrsmycken: Var noga med att ha ett bra handledsmått. Eftersom brickan är fast monterad på armbandet, så måste vi göra ett nytt fäste vid justering av längd. Vilket leder till en extra kostnad på 50:- + frakt. Se frågor om du är osäker på hur du gör.