Loading...

Läderarmband My hero (djupgravyr)

Från: 799.00 kr

Silver och läderarmband med djupgravyr
    • Första ordet ingår sedan 75:-/ord
Artikelnr: axhD Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Läderarmband med gravyr

Kaxigt läderarmband med gravyr. Det här är verkligen ett armband som sticker ut och passar mannen som gillar att synas. Det har också plats för mycket gravyr. Därför kan du skapa ett riktigt personligt armband till någon du tycker om. Varje armband blir helt unikt. Unikt därför den personliga texten gör det värdefullt för bäraren. Vad kan vara finare att ständigt bära med sig de man älskar? Eller motivera en vän med ett mantra som stärker. Men glöm inte dig själv! Tycker det här kan vara en sån där perfekta present, när man åstadkommit något bra.

Armbandet har en stor silver kub som sitter runt den smalare delen av armbandet. Detta läderarmband avslutas med en handgjuten knapp som träs genom hålet. Alla delar är i äkta silver.

Design: Läderarmbanden my hero är designat av oss. Läderbandet tillverkar träskofabriken lokalt i Karlskoga, genom ett traditionellt hantverk. Silverknapparna är handgjutna och  brickorna tillverkar vi med din personliga text eller bild.

Mått brickan: 33mm lång 15mm bred.

Mått lädret: 3cmm brett.

Material: 925 Sterling silver och kromfritt läder.

Djupgravyr: Vi graverat armbandet med en djupgravyr som sitter djupare i materialet. Som ett resultat av detta kan vi svärta gravyren så den som syns mer.

Text: Romantic max 3 rader a ca 14 tecken. Block max 4 rader a ca 14tecken.

Om du har förslag på längre texter du vill få plats med. Hör av dig innan beställning så kan vi komma med förslag. Vi älskar utmaningar med att att försöka få till personliga och snygga texter.

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

TEXT VAL

FONT/STIL

Vid vanlig traditionel gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar!

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciela önskemål på ditt textsmycke skriv det i medelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

gravyr silversmycken