Herrsmycken Endless

Herrarmband helt i silver med gravyr

Från: 790.00 kr

    • kr
    • kr
    • kr
    • 50 kr Första ordet ingår sedan 50:-/ord
    • 50 kr
Artikelnr: Axek Kategorier: ,

Beskrivning

Herrarmband i silver

Herrarmband i silver med kedja eller läder. Detta vackra armband ger plats för en längre graverad text på 18 tecken.
Armbandet tillverkas för hand och djupgraveras sedan i maskin vilket gör att du får en hållbar gravyr som går att svärta om du så önskar, 1 namn eller ord ingår.

Mått bricka: 5,5mm x 55mm 1,5mm tjock.

Armband: 5mm ovalärtlänk eller rundärtlänk.

Material: alla delar 925 Sterling silver.

Text: Max 18 tecken graveras i stilen block.

Extra namn: 50:-/st.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.