Loading...

Herrsmycken Endless

Från: 950.00 kr

Herrarmband helt i silver med gravyr
Artikelnr: Axek Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Herrarmband i silver

Herrarmband i silver med kedja eller läder. Dessa armband tillverkar vi för hand och sedan djupgraverar vi dem i en maskin. Resultatet blir att du får en hållbar gravyr som går att svärta om du så önskar. Eftersom vi alltid anpassar en gravyr efter just den texten du har. Lägger vi stor vikt vid att det blir så snyggt som möjligt. Vill du så skickar vi dig även gärna ett förslag kring placering, om du är osäker. 1 namn eller ord ingår i priset. Givetvis kan du välja att lägga till mer text. Detta är verkligen ett stilrent armband som även passar fint att bära tillsammans med andra favorit armband.

Mått bricka: 6mm x 50mm 1,5mm tjock.

Armband: ovalärtlänk eller läder.

Material: alla delar 925 Sterling silver.

Text: Max 18 tecken graveras i stilen block.

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.