Loading...

Herrarmband kub (bildgravyr)

Från: 800.00 kr

Flätat läderarmband med silverkub
 • Anpassa ditt smycke

  Fyll i alla val för att se slutsumma.


  Text sida 1

  Kub 1

  Text sida 2

  Kub 1

  Text sida 3

  Kub 1

  Text sida 4

  Kub 1

  • (max file size 2 MB)
  • (max file size 2 MB)
  • (max file size 2 MB)
  • (max file size 2 MB)
Artikelnr: ax6B Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Personliga herrsmycken som vi djupgraverar med din egen bild eller namnteckning som du mailar oss. Mer personligt än så kan det knappast bli.

Herrarmbandet är tillverkat av ett flätat läderband med en eller flera silver kuber som sitter runt. Det ingår ett namn på varje kub på armbandet. Varje kub har plats för text på fyra sidor. Och eftersom kuben kan röra sig på armbandet finns ingen fram och baksida

BILDEN:
Maila mig gärna bilden/bilderna innan beställning så jag kan bekräfta att det du tänkt passar info@byhovland.se
Detta herrarmband lämpar sig bäst för en namnteckning eller enkla symboler eftersom ytan inte är så bred.

Läderarmbandet: 5mm flätatläder

Mått kub: 20mm lång 6x6mm bred.

Material: 925 Sterling silver.

Gravyr: välj Romantic eller Block se frågor.

Gravyr: max 9 tecken/ sida.

Storlek på herrsmycken: Var noga med att ha ett bra handledsmått. Brickan är fast monterad så måste vi göra ett nytt fäste vid justering av längd. Pris för detta är 50:- + frakt. Se frågor om du är osäker på hur du gör.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.