Herrarmband i kalvskinn djupgravyr

Herrarmband i skinn och silver

Från: 750.00 kr

 • Anpassa ditt smycke

  Fyll i alla val för att se slutsumma.


  • kr
  • kr
  • kr
  • kr

  Kub 1

  Text sida 1

  Kub 1

  Text sida 2

  Kub 1

  Text sida 3

  Kub 1

  Text sida 4

  Kub 2

  Text sida 1

  Kub 2

  Text sida 2

  Kub 2

  Text sida 3

  Kub 2

  Text sida 4
Lägg till i Favoritlista
Lägg till i Favoritlista
Artikelnr: AxkD Kategorier: ,

Beskrivning

Läderarmband med text

Armband i läder med  5mm tjockt kalvskin i dubbla rader, 1 kub ingår i priset med ett namn Vi djupgraverar din gravyr vilket gör att den sitter djupare i silvret och lämpar sig för svärtning. Armbandet avslutas med ett Handgjort T-lås.

Perfekt som herrsmycken till pappa då man kan gravera namn, längd,vikt datum. Eller som ett snyggt smycke till student genom att gravera namn, datum och student!

OM DU ÖNSKAR EN BILD PÅ ARMBANDET:
Maila mig gärna bilden/bilderna innan beställning så jag kan bekräfta att det du tänkt passar info@byhovland.se
Detta herrarmband lämpar sig bäst för en namnteckning eller enkla symboler eftersom ytan inte är så bred.

 

Läderarmband: Kalvskinn

Mått kub: 20mm lång 6x6mm bred.

Material: 925 Sterling silver.

Storlek på herrsmycken: Var noga med att ha ett bra handledsmått. Brickan är fast monterad på armbandet, så måste vi göra ett nytt fäste vid justering av längd. Pris för detta är 50:- + frakt.. Se frågor om du är osäker på hur du gör.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

TEXT VAL

 

FONT/STIL

Vid vanlig traditionel gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr.
 
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
 
 
 


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar! 

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciela önskemål på ditt textsmycke skriv det i medelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

 
gravyr silversmycken