Loading...

Herrarmband i kalvskinn

Från: 750.00 kr

Läderarmband med namngravyr
 • Anpassa ditt smycke

  Fyll i alla val för att se slutsumma.


  Text sida 1

  Kub 1

  Text sida 2

  Kub 1

  Text sida 3

  Kub 1

  Text sida 4

  Kub 1

  Text sida 1

  Kub 2

  Text sida 2

  Kub 2

  Text sida 3

  Kub 2

  Text sida 4

  Kub 2

Artikelnr: axk Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Armband i läder

Armband i läder med  5mm tjockt kalvskin i dubbla rader, 1 kub ingår i priset med ett namn. Armbandet avslutas med ett Handgjort T-lås.

Perfekt som herrsmycken till pappa då man kan gravera namn, längd,vikt datum. Eller som ett snyggt smycke till student genom att gravera namn, datum och student!

Läderarmband: Kalvskinn

Mått kub: 20mm lång 6x6mm bred.

Material: 925 Sterling silver.

Storlek på herrsmycken: Var noga med att ha ett bra handledsmått. Brickan är fast monterad på armbandet, så måste vi göra ett nytt fäste vid justering av längd. Pris för detta är 50:- + frakt.. Se frågor om du är osäker på hur du gör.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.