Barnsmycke nugget

Barnhalsband i silver med initial

Från: 450.00 kr

    • kr
  • (H) hjärta  (S) stjärna (E) evighetstecken eller skriv en bokstav

    (H) hjärta  (S) stjärna (E) evighetstecken eller skriv en bokstav

    • 50 kr
Artikelnr: NuB Kategori:

Beskrivning

Silversmycken till barn!

Silversmycket levereras med en tunn silverkedja som det hänger en söt silverberlock.

Dessa smycken som vi döpt till RAW smycken tillverkas i egen atelje genom smältning av silver som blivit över vid tillverkning av andra smycken och hamras sedan till dess form. Som ett resultat av smältningen får  barnsmycket en fin ruff kant. Eftersom vi gillar det genuina i det låter vi kanten vara och polerar sedan de platta ytorna blanka. Du kan välja på att få ditt smycke med hjärta, stjärna, evighetstecken eller en bokstav.

Kedjan: 1,5mm ankarkedja i 925 silver

Nugget: ca 6mm 925 silver.

Design: MIAH

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.