Loading...

Barnsmycke RAW

Från: 399.00 kr

Barnhalsband i silver med initial
  • (H) hjärta  (S) stjärna (E) evighetstecken eller skriv en bokstav

    (H) hjärta  (S) stjärna (E) evighetstecken eller skriv en bokstav

Artikelnr: NuB Kategori:
Loading...

Beskrivning

Silversmycken till barn!

Våra Raw smycken passar dig som vill ha ett litet smycke som känns gediget. På dessa finns plats för en symbol eller bokstav och det går att ha något på båda sidor det här smycket passar så väl barn som vuxna.

Tillverkningen: Vi börjar med att smälta silver som blivit över vid vår tillverkning av andra smycken. Då bildas en kula som vi sedan hamrar till dess form. Som ett resultat av smältningen får barnsmycket en fin ruff kant. Där av har vi döpt dessa smycken till RAW.  Eftersom vi gillar det genuina i det låter vi kanten vara och polerar sedan de platta ytorna blanka det kan här på förekomma små prickar som bildas under tillverkningen. Du kan se mer av processen här. Alla våra silversmycken till barn är rakt i genom i äkta silver.

Gravyren: Raw berlocken handstämplas du kan välja på en bokstav eller symboler. När vi handstämplar innebär det att vi slår ner varje bokstav eller symbol i materialet med en stålstämpel. Välj om du vill ha ditt smycke med hjärta, stjärna, eller evighetstecken. Dessutom kan du välja att ha något på både fram och baksida, på baksidan finns även äkthetsstämpeln.

Kedjan: Halsbandet levererar vi med en tunn 1,5mm ankarkedja i 925 silver du kan välja på 36cm och 38cm dessa brukar passa även när barnet blir lite äldre.

Hänget: Den söta silverberlocken är ca 6mm 925 silver.

Design: MIAH

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.