Loading...

Barnsmycke My Darling

Från: 499.00 kr

Barnsmycke silverhjärta med kedja

Slut i lager

Artikelnr: HHJT Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Silverhjärta till barn. Detta söta hjärta hänger lite på sne, du väljer själv vilken typ av kedja du önskar till det. Självklart ingår ett namn på silverhjärtat som jag handstämplar bokstav för bokstav.

Handtillverkade av oss där vi trivs som bäst, i vår egen ateljé. Här smider vi alla våra smycken från grunden innan vi levererar dem till dig. Vare sig du söker en doppresent eller något till det äldre barnet så passar detta silverhjärta. Våran tanke är nämligen att de smycken vi tillverkar ska vara designade för att passa i alla åldrar. Fram för allt att de ska vara en livstid om man sköter om dem på rätt sätt.

Info silverhjärta till barn:

HJÄRTAT: 18 x 18mm tjocklek 1,2mm.

MATERIAL: 925 Sterling silver.

TEXT: Max 7 tecken max 1 ord fram och 1 bak.

EXTRA ORD: 50:-/st.

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir bäst på just den här produkten. och vi hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.

 

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.