Loading...

Barnhalsband my star

Från: 590.00 kr

Barnhalsband stor stjärna med kedja
Artikelnr: Mys Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Barnhalsband my star är ett fint halsband som passar både till små killar och tjejer. Precis som med alla våra andra smycken tillverkar vi dem för hand med mycket kärlek och noggrant arbete. Självklart ingår det ett namn på framsidan. Du har möjlighet att välja på olika typer av gravyrer på ditt barnhalsband my star.

Målet med våra barnsmycken är att de ska passa fint vare sig du söker dopsmycken eller smycken till det lite äldre barnet. Genom att tillverka smycket barnets namn skapas perfekta barnhalsbandet att bära med sig för en lång tid framöver.

Info om barnhalsbandet:

STJÄRNAN: ca: 17 x 17mm tjocklek 1,0mm.

MATERIAL: 925 Sterling silver.

GRAVYR BAKSIDA: Love eller Block se FRÅGOR

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir bäst på just den här produkten. och vi hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.

 

Mias smycken:

Försöker alltid fånga det jag själv gillar i mina smycken.  Älskar stjärnans enkla geometriska form. det händer nått men är ändå enkelt och avskalat. Tycker också att den har ett bra statement för bärare – jag är bra, så det så!

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.