Loading...

Guldsmycke till barn

Från: 2,650.00 kr

Artikelnr: HBDg Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Exklusivt guldsmycke till barn

Vackert guldsmycke till barn, vi tillverkar droppen för hand i 18k guld i vår egen ateljé. Först börjar vi med en plåt av guld där sågar vi droppen till sin form. Sedan förser vi den med en djupgravyr i stilen block. Sist men inte minst så kupar vi smycket lätt och förses den med en upphängning.

Droppen är en fin som en exklusiv och personlig doppresent eller namngivningspresent. Samtidigt som den passar lika bra som konfirmationsgåva eller studentpresent. Framför allt är det ett barnsmycke att växa med och som kommer vara livet ut.

Om du önskar en kedja till det lilla barnet kan det vara bra att använda en guldplätterad kedja när de är små.  Så småningom när de börjar bli äldre kan det passa bättre att byta till den äkta kedjan.

Lite info:

MÅTT: guld droppen är ca 19 x 9mm 0,8mm tjock.

MATERIAL: 18k guld

GRAVYR: Max 7 tecken namn eller datum ingår.

DESIGN: MIAH

LEVERANS: ca 3 veckor

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av silver och 18k guld i alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar din gravyr så det blir snyggt på just den produkten. och vi hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.

 

Mias smycken:

För mig är det viktigt att skapa något som är hållbart både i kvalitet och med en tidsmässig hållbar design. Jag vill att mina smycken ska skapa ett minne för livet.