Loading...

Guldsmycke med bokstav Dot mini

Från: 1,400.00 kr

18k barnsmycke med initial
Artikelnr: Hb7mg Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Guldsmycke med bokstav

Guldsmycke med bokstav till barn som vi tillverkar för hand i 18k guld. Sedan graverar vi en initial eller symbol på berlockens framsida. Självklart ingår detta i priset. Det går även att få en symbol eller bokstav på baksidan då tillkommer 100:-.  Vi djupgraverar texten i gravyrmaskin du kan välja på att ha en rak blockbokstav eller en bokstav i fonten romantic.

Dessa guldsmycken med bokstav tillverkas helt för hand i egen ateljé. Precis som alla våra andra barnsmycken. På grund av detta kan vi givetvis tillverka dem i andra storlekar. Tveka därför inte att kontakta oss för offert om du har egna önskemål.

 

Info om guldsmycket:

Mått: Pricken är 10mm & 0,8mm tjock.

Kedja: ingår ej du kan välja på olika kedjor i rullistan.

LEVERANS: ca 3 veckor

Design: MIA

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir bäst på just den här produkten. och vi hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.

 

TEXT VAL

FONT/STIL

Vid vanlig traditionel gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar!

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciela önskemål på ditt textsmycke skriv det i medelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

gravyr silversmycken