Loading...

Dopsmycken Dot

Från: 420.00 kr

Dopsmycke med stjärna eller hjärta
    • VERSALER max 6 tecken
Artikelnr: HB7 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Dopsmycken dot blir perfekt som doppresent både till små killar och tjejer.  Vi förser ditt smycke med bärarens namn. Givetvis ingår det i priset. Lika så gör en symbol du kan välja på stjärna hjärta eller evighetstecken i mitten. Har du ett kort namn max 5 bokstäver kan det även skrivas rakt över pricken.

Vi tillverkar alla våra dopsmycken dot med namn & text för hand för att passa just dig.

Tillverkade för hand av oss där vi trivs som bäst, i vår egen ateljé. Här smider vi alla våra smycken från grunden innan vi levererar dem till dig. Vare sig du söker en doppresent eller något till det äldre barnet så passar dessa barnsmycken. Våran tanke är nämligen att de smycken vi tillverkar ska vara designade för att passa i alla åldrar. Framför allt att de ska vara en livstid om man sköter om dem på rätt sätt.

 

Lite praktisk info:

Mått: Pricken är 13mm & 1,2mm tjock alla barnsmycken är i äkta silver.

Text: Max 11 tecken fram & max 9 bak (efter kant).

Frågor: hittar du i topp menyn och där kan du se fonter och råd inför din order!

Design: MIAH

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.