Loading...

My star mini gold

Från: 2,900.00 kr

Barnsmycke 18k guldstjärna
    • Blir som du skriver Svea, SVEA, svea
Artikelnr: gusm Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivning

Barnsmycken i guld

My star  är ett exklusivt och gediget guldhalsband med plats för en egen gravyr. Tillsammans med en nätt kedja som löper i en ögla på stjärnans topp blir det ett vackert minne till barnet eller en vuxen.

Alla våra barnsmycken i guld är tillverkat för hand i 18k rödguld. Dessutom tillverkar vi våra smycken är omsorgsfullt och med mycket kärlek. Alla moment i tillverkningen, som att såga, formge, löda, slipa, polera gör vi helt för hand i vår egen ateljé. Självklart är våra smycken utformade i en tidlös design med hög svensk kvalitet för att passa hela livet. Passar fint både som doppresent, namngivningspresent eller till det äldre barnet eller kvinnan.

Stjärnan: Är ca 15mm och tillverkad i 0,8mm tjock guldplåt.

Material: 18k guld.

Gravyren: Vi graverar stjärnan med en stor initial eller ett kort namn. Gravyren är djupgraverad i stilen block eller romantic. I stilen block finns det plats för max 4-5 tecken med Romantic blir det 1 bokstav. Eftersom storleken begränsar antalet bokstäver så kan vi göra en större stjärna till ett längre namn, kontakta oss då för en offert på detta. Läs mer här

Kedjan: Till våra guldsmycken kan du välja på en guldförgylld silver kedja i 36cm eller 38cm. Detta är ett vanligt val för att senare i livet komplettera med en äkta guldkedja. Givetvis kan du även välja på en 18k guldkedja den är då 42-45cm och väldigt tunn.

Design: MIAH

LEVERANS: Ca 3 veckor, har du önskemål kring snabbare leverans kontakta mig innan beställning.