Loading...

Barnsmycke brick

Från: 499.00 kr

Barnsmycke med gravyr
  • *Texten fram
    • plats för max 9 tecken
Artikelnr: hb9 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Barnsmycke med gravyr i silver till killar & tjejer

Barnsmycke med gravyr i silver är en minnesvärd gåva till det lilla eller stora barnet. Det här är ett perfekt halsband om du gillar enkel och avskalad design. Genom att gravera barnets namn på framsidan tillsammans med födelsedatum på baksidan blir det en genomtänkt present. En present som dessutom passar att bära med sig genom livet både av killar och tjejer. Därför tycker vi att man kan kalla detta barnsmycke för en riktig klassiker med hållbar design, både när vi pratar om kvalité och varaktighet. Vilket är viktigt i dagens samhälle för att undvika slit och släng.

 

Lite info om barnsmycket:

Mått: Brickan är 25mm X 6mm och 1,5mm tjock.

Kedjan: Avlånga brickan på en silverkedja i 36 eller 38cm sedan väljer du mellan ankarkedja, kulkedja och veneziankedja.

Material: Helt i 925 återvunnit sterling silver.

Text fram: Djupgravyr med max 9 tecken vågrät eller 5 tecken lodrät.

Text bak: Vanlig gravyr med max 9 tecken (alltid vågrät).

Gravyren:  På barnhalsbandets framsida ingår namnet i block djupgravyr och om du så önskar en symbol. På baksidan stämplar vi våra tillverkarstämplar, men det finns även plats så du kan ha ett datum eller ord där. Baksidan graverar vi med vanlig blockgravyr och på samma sätt som på framsidan blir texten som du skriver den Olle, OLLE eller olle.

Symbol: stjärna (S) eller hjärta (H) är gratis och den hamnar på samma sätt som texten (lodrät eller vågrät)

Design: MIAH

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir snyggt på just den produkten dessutom hör vi alltid av oss om något är oklart i din beställning.

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

Text val

 

FONT/STIL

Vid vanlig traditionell gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
 
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
 
 
Exempel på olika text stilar för gravyr
Gravyr på smycken
 


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar! 

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciella önskemål på ditt textsmycke skriv det i meddelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

 
gravyr silversmycken