Loading...

Barnsmycke med gravyr

Från: 650.00 kr

Barnsmycke cirkel med silverhjärta
    • 1 ord ingår, sedan 75:-/ord
Artikelnr: Hb4si Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Barnsmycke med gravyr eller text In my heart mini, helt tillverkat i 925 sterlingsilver med ett silverhjärta i mitten.

Vi tillverkar våra cirklar platta eller kupade med en text eller namn. Dessutom kan du välja på en handstämplad font där jag sätter varje bokstav med stålstämplar. Om du istället önskar  att vi graverar din text så gör vi den i en gravyr maskin, med en skrivstil eller en rak font. Vill du att vi skriver en text på baksidan kostar detta 100:-, valet är ditt!

När vi tillverkar våra barnsmycken ligger det oss varmt om hjärtan att våra smycken ska ha hög kvalitet och vara hållbara. Givetvis ska de dessutom tålas att bäras av barn under deras hela deras uppväxt. Detta gör att det är en självklarhet för oss att våra smycken ska ha en hållbar design som lever länge.

Vi älskar att få skapar ett minne för livet. Och är därför väldigt glad att våra barnsmycke med gravyr och personliga texter är så uppskattade som dopsmycken och namngivning presenter.

 

Lite info om barnsmycke med gravyr:

MÅTT: Silver cirkeln är 18mm & 1,2mm tjock. och helt tillverkad i 925 Sterling silver.

GULDHJÄRTAT: År ca 6mm stort silver. Hjärtat är INTE massivt.

TEXT: Om du har funderingar kring hur texten blir? Titta in under frågor så finns en förklaring över våra olika textstilar,  eller kontakta oss.

DESIGN: MIAH

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir snyggt på just den produkten. och vi hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.

 

Mias val:

Om du önskar att ditt barnsmycke med namn ska vara kupat tycker jag att det är finast med handstämplad text.  Därför att på kupade cirklar syns den typen av text bäst. om du önskar en mer diskret text som inte syns lika tydligt så går det utmärkt med en vacker skrivstil eller block gravyr.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.