Loading...

Barnsmycke fjäril

Från: 550.00 kr

Fjärils barnsmycken i silver
Artikelnr: Hfj1 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Barnsmycke i silver fjäril

Älskar att tillverka detta söta barnsmycke i silver. Jag handsågar fjärilens form och djupgraverar ett namn på den. Självklart ingår ett namn på framsidan. Du kan även få ett ord eller datum få fjärilens baksida detta kostar 100:-

 

Lite Info:

Mått fjäril: ca 17mm och 1mm tjock.

Material: 925 sterlingsilver.

Design: MIAH

Block max 6 tecken finns både gemener och versaler. Vi gör som du skriver i din beställning ex. Saga SAGA saga

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir bäst på just den här produkten. och vi hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.

 

Mias smycken:

Försöker alltid fånga det jag gillar i mina smycken. Jag har alltid fascinerats av fjärilar. Jag tycker det är något speciellt med deras magiska förvandling till fladdrande skönheter. De underbara formerna och vackra färgerna. Och framför allt är de ett efterlängtat vårtecken som dyker upp när sommaren är på väg tillbaka

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.