Loading...

Barnhalsband My heart kupad

Från: 499.00 kr

Barnhalsband med hjärta i mitten
Artikelnr: HB7K Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Barnhalsband my heart

Vi tillverkar dessa söta barnhalsband my heart på beställning. Den lilla pricken hugger vi ut ur silverplåt och därefter hugger jag ut det lilla hjärtat. Efter det förser jag den med ditt namn eller text som handstämplas. I slutet av tillverkningen kupar och polerar jag smycket. Som ett resultat av det får smycket en fin och spegelblank yta.

Det ingår ett namn/ord på halsbandet som jag handstämplar på framsidan. Om du önskar text på halsbandets baksida graveras jag den med block gravyr.

Våra barnhalsband passar fint både som dopsmycken med namn, eller som smycken till det lite äldre barnet. Framför allt är det ett smycke som passar hela livet, genom dess tidlösa design.

Lite info om barnhalsbandet:

Text: Max 9 tecken fram & max 11 bak.

Storlek: Pricken är 14mm & 1,2mm tjock

Material: alla barnsmycken är i äkta silver.

Skulle du ha önskemål om att få det i 18k guld kan du kontakta mig för att göra en specialbeställning, så räknar jag på aktuellt dagspris på guld.

Design: MIAH

 

Vårt lilla extra

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är mycket stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir snyggt på just den produkten. Innan tillverkning hör vi självklart alltid av oss, om något är oklart i din beställning.

 

Mias smycken:

För mig är det viktigt att skapa något som är hållbart både i kvalitet och med en tidsmässig hållbar design. Eftersom jag vill att mina smycken ska kunna användas för resten av livet.

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

Text val

 

FONT/STIL

Vid vanlig traditionell gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
 
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
 
 
Exempel på olika text stilar för gravyr
Gravyr på smycken
 


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar! 

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciella önskemål på ditt textsmycke skriv det i meddelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

 
gravyr silversmycken