Loading...

Barnhalsband droppe

Från: 499.00 kr

Barnhalsband droppe i silver med namn
Artikelnr: HBD Kategori:
Loading...

Beskrivning

Vackert barnhalsband droppe

Barnhalsband droppe är ett fint litet halsband med plats för barnets namn, dessutom är den en väldigt  populär doppresent samtidigt som den passar till alla åldrar. Vilket gör att man kan bära det livet ut.

Vi tillverkar halsbandet för hand helt i silver efter din beställning så det ska bli som du vill ha det. Tillverkningen sker i vår egen ateljé där vi sågar, filar, graverar och sist men inte minst så välver vi den för att ge den mer liv. Vi har även en lite större variant av halsbandet till vuxen för att kunna matchas med barnsmycket.

 

 

Lite om halsbandet:

GAVYREN: På halsbandet ingår ett namn som vi djupgraveras med stilen block. Vilket är ett plus då djupgravyren sitter djupare i silvret än en vanlig gravyr vilket gör att den syns bra på den välvda droppen.

MÅTT: droppen är ca 20 x 10mm 0,9mm tjock.

KEDJA: Du kan välja på olika kedjor i 36cm eller 38cm. Senare i livet kan man byta till en längre då denna längd kan barnet bära långt upp i ålder.

MATERIAL: 925 sterlingsilver.

GRAVYR: Max 7 tecken.

DESIGN: MIAH

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, vilket gör oss stolta.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar, detta leder till att alla smycken går att omarbeta.

Anpassar varje gravyr så det blir snyggt på just den produkten och vi hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.

 

Mias smycken:

För mig är det viktigt att skapa något som är hållbart både i kvalitet och med en tidsmässig hållbar design. När allt kommer omkring vill jag att mina smycken ska skapa ett minne för livet.