Loading...

Läderarmband med namnteckning

Från: 590.00 kr

Barnarmband i läder
  • namnteckningen

    • (max file size 2 MB)
Artikelnr: ab6b Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Läderarmband barn med barnets egen namnteckning

Snyggt läderarmband till barn. Flätat läderband 4mm tjockt med en rörlig silverkub runt. Armbandet har ett karbinlås med ca 1cm justermån.
Det ingår en namnteckning på kuben, sedan kan du ha text på 3 sidor till.

 

Lite info:

Mått silverkub: 20mm lång 6x6mm bred

Material: 925 Sterling silver

Bilden: Maila mig gärna bilden/bilderna innan beställning så jag kan bekräfta att det du tänkt passar info@byhovland.se

Storlek: Var noga med att ha ett bra handledsmått. Brickan är fast monterad på armbandet, så måste vi göra ett nytt fäste vid justering av längd. Pris för detta är 50:- + frakt.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.